Hej! Hur kan vi hjälpa till?

Kom igång
Mitt konto
Domäner & pekningar
E-post
Webbhotell
Wordpress
Utvecklare

Hur uppdaterar jag mina kontaktuppgifter?

Ändra kontaktuppgifter för mitt konto:

  • Logga in i din kontrollpanel på https://my.wk.se
  • Gå till menyn "Support".
  • Skicka in din begäran via kontaktformuläret.

Kom ihåg att inkludera alla relevanta uppdateringar du vill göra till dina kontaktuppgifter, inklusive ditt namn, e-postadress och telefonnummer.

Ändra kontaktuppgifter för mitt domännamn:

  • Logga in i din kontrollpanel på https://my.wk.se
  • Gå till menyn "Domäner".
  • Välj det aktuella domännamnet du vill uppdatera.
  • Ändra dina kontaktuppgifter under fältet "Innehavare" och tryck på "Spara".

Se till att all information du anger är korrekt och uppdaterad. Felaktig eller föråldrad information kan leda till problem vid framtida ägaröverlåtelser.

Om du stöter på några problem, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig!

Det bästa sättet är att logga in i kontrollpanelen och där använda sig av "kontakta oss formuläret". På detta vis så sker inga missförstånd och vi kan validera behörigheten på den som säger upp.

  • Logga in i din kontrollpanel på https://my.wk.se
  • Gå till menyn "Support".
  • Skicka in din begäran via kontaktformuläret.

Kom ihåg att ange vad du vill säga upp, när kontot ska tas bort och vad som ska hända med domänen. Ange också dina kontaktuppgifter, inklusive ditt namn, e-postadress och telefonnummer.

Om du har glömt bort inloggningsuppgifterna till vår kontrollpanel eller om det är första gången du ska logga in behöver du beställa ett nytt lösenord. Detta gör du genom att klicka på nedan knapp.

När du har klickat på knappen ovan så får du fylla i din e-postadress som är kopplat till ditt kundkonto hos. T. ex. den e-postadressen du fyllde i när du beställde domännamn eller webbhotell. När begäran är slutförd får du ett mail med en engångslänk där du väljer ett nytt lösenord och du kan sedan logga in.

Får du inte något e-post så är det inte denna e-postadress som står på kontot. Försök med en annan. Om du befinner dig utestängd och inte längre har tillgång till att läsa e-posen dit länken är skickad så behöver du ändra epost adress samt verifiera din identitet på annat sätt. Kontakta oss om detta händer.

Gå till vår kontrollpanel under https://www.wk.se och klicka på "logga in". Har du inte lösenordet går det bra att begära ut ett nytt sådant genom att klicka på "glömt lösenord".

Klicka sedan på fakturor, där kan du sortera på betalda/obetalda, se skulder och förskott samt ladda ner PDF-fakturor.

Eftersom vi har många myndigheter och företag som kunder så kan vi givetvis skicka e-faktura, t ex Svefaktura eller Peppol till dessa. Du ansöker om detta där också om du kan ta emot detta.

Hur betalar jag min faktura?

Vi rekommenderar att betalning sker via bankgiro eller kortbetalning eftersom dessa betalningar bokförs automatiskt i vårt system. Vid bankgirobetalning ska endast fakturanumret anges som referens.

Vill du att dina beställda tjänster ska aktiveras direkt så kan du betala med kontokort. Klicka på betala online i menyn för att göra detta.

Bankgiro: 5565-4511

IBAN: SE57 8000 0814 7197 4959 4082
BIC: SWEDSESS

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!
Copyright © 1996 - 2024 Webbkonsulterna AB. Alla rättigheter är reserverade.
 
Alla priser är exklusive moms.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram