Hej! Hur kan vi hjälpa till?

Kom igång
Mitt konto
Domäner & pekningar
E-post
Webbhotell
Wordpress
Utvecklare

Hur får jag WordPress att uppdatera er cache?

Genom att installera pluginen Proxy Cache Purge som gör att cachen automatiskt att rensas när du uppdaterar din sida i WordPress.

Enklast är att du kontaktar support så lägger de in WordPress på din webbplats.

WordPress är världens mest populära webbplattform och driver nästan hälften av alla webbplatser på internet, allt från små personliga hemsidor till de allra största.

Vi älskar WordPress eftersom det ger dig full frihet att bygga den webbplats du vill ha, oavsett om det är en enkel blogg, en snygg webbplats eller kanske en lönsam webbshopp. Med vår omsorgsfullt anpassade och förädlade plattform så får du makalösa hastigheter och en fantastisk upplevelse.

För att ändra innehåll på din webbplatsen så behöver du komma åt den administrativa panelen för den webbapplikation som används. Hur du gör beror på på vilket applikation som du använder.

Använder du WordPress ska du gå in på http://dittdomännamn.com/wp-admin

För Joomla, gå http://dittdomännamnn.com/administrator

Ersätt dittdomännamn.com med ditt faktiska domännamn. På administrationssidan hittar du en inloggningsskärm, där du måste ange användarnamn och lösenord. Du kan också begära ut lösenordet som då mailas ut till den e-postadress som används av webbapplikationen.

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!
Copyright © 1996 - 2022 Webbkonsulterna AB. Alla rättigheter är reserverade.
 
Alla priser är exklusive moms.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram