Hej! Hur kan vi hjälpa till?

Kom igång
Mitt konto
Domäner & pekningar
E-post
Webbhotell
Wordpress
Utvecklare

Vad är Elementor?

Elementor är ett WordPress-verktyg som används för att skapa professionella webbsidor. Det ger användarna möjlighet att enkelt bygga och redigera webbsidor utan att behöva koda. Det har en intuitiv drag-and-drop-gränssnitt som är enkelt att använda, även för nybörjare. Elementor har också många förinstallerade mallar och widgets som kan användas för att snabbt skapa olika sidosektioner och funktioner. Verktyget är också mobilvänligt och kan användas för att skapa responsiva webbsidor.

Här är några av de viktigaste fördelarna med Elementor:

  • Enkel att använda: med Elementor kan du skapa och redigera webbsidor med hjälp av drag-and-drop-funktionen. Det finns ingen kodning involverad, så det är lätt att komma igång och skapa en webbplats som ser bra ut.
  • Många valmöjligheter: Elementor erbjuder en mängd förinställda mallar och widgets som du kan använda för att lägga till innehåll på din webbplats. Du kan också välja bland olika layoutalternativ och anpassa dina sidor precis som du vill.
  • SEO-vänlig: Elementor är optimerat för sökmotoroptimering (SEO), vilket innebär att din webbplats är mer sannolik att rankas högt på sökmotorer som Google. Detta gör att det blir lättare att nå ut till en större publik.
  • Responsiv design: Elementor är designad för att se bra ut oavsett om du använder en dator, en surfplatta eller en mobiltelefon. Det innebär att din webbplats alltid ser bra ut och fungerar bra, oavsett vilken enhet du använder.
  • Många integrationsmöjligheter: Elementor integrerar lätt med många olika verktyg och tjänster, inklusive formulärbyggare, e-postmarknadsföringstjänster och e-handelsplattformar. Detta ger dig möjlighet att bygga en webbplats som har alla de funktioner du behöver.

Genom att installera pluginen Proxy Cache Purge som gör att cachen automatiskt att rensas när du uppdaterar din sida i WordPress.

Enklast är att du kontaktar support så lägger de in WordPress på din webbplats.

WordPress är världens mest populära webbplattform och driver nästan hälften av alla webbplatser på internet, allt från små personliga hemsidor till de allra största.

Vi älskar WordPress eftersom det ger dig full frihet att bygga den webbplats du vill ha, oavsett om det är en enkel blogg, en snygg webbplats eller kanske en lönsam webbshopp. Med vår omsorgsfullt anpassade och förädlade plattform så får du makalösa hastigheter och en fantastisk upplevelse.

För att redigera en sida i WordPress gör du följande:

  1. Logga in på din WordPress-inloggningssida genom att lägga till "/wp-admin" efter din webbplatsadress (t.ex. https://www.example.com/wp-admin).
  2. Klicka på "Sidor" i vänster meny och välj den sida du vill redigera.
  3. Klicka på "Redigera" knappen.
  4. Gör dina ändringar.
  5. Klicka på "Uppdatera" knappen för att spara dina ändringar.

Du kan också redigera en sida genom att efter att du loggat in på din WordPress-administratörspanel gå till den publika sidan på din WordPress-webbplats, klicka på "Redigera sidan" och gör dina ändringar på samma sätt som beskrivs ovan.

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!
Copyright © 1996 - 2023 Webbkonsulterna AB. Alla rättigheter är reserverade.
 
Alla priser är exklusive moms.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram