Hur ändrar jag innehåll på min webbplats

För att redigera en sida i WordPress gör du följande:

1. Logga in på din WordPress-inloggningssida genom att lägga till "/wp-admin" efter din webbplatsadress (t.ex. https://www.example.com/wp-admin).
  2. Klicka på "Sidor" i vänster meny och välj den sida du vill redigera.
  3. Klicka på "Redigera" knappen.
  4. Gör dina ändringar.
  5. Klicka på "Uppdatera" knappen för att spara dina ändringar.

Du kan också redigera en sida genom att efter att du loggat in på din WordPress-administratörspanel gå till den publika sidan på din WordPress-webbplats, klicka på "Redigera sidan" och gör dina ändringar på samma sätt som beskrivs ovan.