Hur ändrar jag innehåll på min webbplats

För att ändra innehåll på din webbplatsen så behöver du komma åt den administrativa panelen för den webbapplikation som används. Hur du gör beror på på vilket applikation som du använder.

Använder du WordPress ska du gå in på http://dittdomännamn.com/wp-admin

För Joomla, gå http://dittdomännamnn.com/administrator

Ersätt dittdomännamn.com med ditt faktiska domännamn. På administrationssidan hittar du en inloggningsskärm, där du måste ange användarnamn och lösenord. Du kan också begära ut lösenordet som då mailas ut till den e-postadress som används av webbapplikationen.