Var hittar jag mina fakturor/betalningar?

Gå till vår kontrollpanel under https://www.wk.se och klicka på "logga in". Har du inte lösenordet går det bra att begära ut ett nytt sådant genom att klicka på "glömt lösenord".

Klicka sedan på fakturor, där kan du sortera på betalda/obetalda, se skulder och förskott samt ladda ner PDF-fakturor.

Eftersom vi har många myndigheter och företag som kunder så kan vi givetvis skicka e-faktura, t ex Svefaktura eller Peppol till dessa. Du ansöker om detta där också om du kan ta emot detta.

Hur betalar jag min faktura?

Vi rekommenderar att betalning sker via bankgiro eller kortbetalning eftersom dessa betalningar bokförs automatiskt i vårt system. Vid bankgirobetalning ska endast fakturanumret anges som referens.

Vill du att dina beställda tjänster ska aktiveras direkt så kan du betala med kontokort. Klicka på betala online i menyn för att göra detta.

Bankgiro: 5565-4511

IBAN: SE57 8000 0814 7197 4959 4082
BIC: SWEDSESS