Hur återställer jag mitt lösenord til kontrollpanelen?

Om du har glömt bort inloggningsuppgifterna till vår kontrollpanel eller om det är första gången du ska logga in behöver du beställa ett nytt lösenord. Detta gör du genom att klicka på nedan knapp.

När du har klickat på knappen ovan så får du fylla i din e-postadress som är kopplat till ditt kundkonto hos. T. ex. den e-postadressen du fyllde i när du beställde domännamn eller webbhotell. När begäran är slutförd får du ett mail med en engångslänk där du väljer ett nytt lösenord och du kan sedan logga in.

Får du inte något e-post så är det inte denna e-postadress som står på kontot. Försök med en annan. Om du befinner dig utestängd och inte längre har tillgång till att läsa e-posen dit länken är skickad så behöver du ändra epost adress samt verifiera din identitet på annat sätt. Kontakta oss om detta händer.

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!