Microsoft E-post

I den här guiden visar vi dig hur du lägger till ditt e-postkonto i programmet E-post på din PC-dator

1. Starta programmet E-post. En installationsguide startar automatiskt. Om inte, klicka på kugghjulet i nedre vänstra hörnet och välj Hantera konton och sedan Lägg till konto.

2. Klicka på Annat konto.

3. Fyll i följande uppgifter:

• E-postadress: din e-postadress
  • Namn: ditt namn
  • Lösenord: ditt e-postlösenord

Klicka på Logga in.

4. Fyll sedan i följande uppgifter:

• E-postadress: din e-postadress
  • Användarnamn din e-postadress
  • Lösenord: ditt e-postlösenord
  • Kontonamn din e-postadress
  • Namn: ditt namn
  • Server, inkommande e-post: mail.wk.se
  • Kontotyp: IMAP
  • Server, utgående e-post: mail.wk.se
  • Välj Utgående server kräver autentisering
  • Välj Använd samma användarnamn och lösenord för att skicka e-post.

Klicka för på Logga in.

5. Klart. Stäng rutan. För att konfigurera en telefon, se följande guider för Iphone och Android.

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!