Hej! Hur kan vi hjälpa till?

Kom igång
Mitt konto
Domäner & pekningar
E-post
Webbhotell
Wordpress
Utvecklare

Hur stora och hur många mail kan man skicka?

Våra tjänster är anpassade för normalt bruk. För att undvika störningar i vår infrastruktur finns en hel del skyddsmekanismer. För e-post finns begränsningar i hur mail kan skickas.

Maxstorleken per mail som skickas är 50 Mb men eftersom filer som skickas kodas om enligt en viss standard så upptar filer större plats när de transporteras via e-postsystemet. Förenklat kan man räkna med att en fil tar dubbelt så mycket utrymme. Det ger resultatet att maxstorleken i praktiken är runt 25 Mb. Om du vill skicka större filer rekommenderar vi att ni använder Apple Icloud eller Google Drive för att spara filerna och endast skickar länken till dessa.

Antalet mail man kan skicka per dygn är 500 stycken. Behöver ni kunna skicka större antal mail så kontakta oss så kan vi ordna det.

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!
Copyright © 1996 - 2022 Webbkonsulterna AB. Alla rättigheter är reserverade.
 
Alla priser är exklusive moms.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram