Hur skapar jag en e-postadress?

För att skapa en ny e-postadress under din domän så går du till vår kontrollpanel under https://www.wk.se och loggar in med ditt kundlogin. Har du inte lösenordet går det bra att begära ut ett nytt sådant genom att klicka på "glömt lösenord".

I kontrollpanelen klickar du på "E-post" och sedan på "Skapa en ny e-postadress". Fyll önskat namn och välj under vilket domännamn detta ska gälla. Välj också om den nya e-postadressen ska vara ett eget konto eller om du vill vidarebefordra inkommande mail någon annanstans. Tryck sedan på "Lägg till" Klart.

Nu behöver du lägga till din nya e-postadress i ditt mailprogram eller använda vår webmail för att kolla mailen.