Så här skapar du en e-postadress

För att ge ett professionellt intryck och kommunicera effektivt med dina kontakter, är det viktigt att ha en egen e-postadress under din domän. Skapa en ny e-postadress enkelt genom att följa dessa enkla steg:

Steg 1: Logga in på kontrollpanelen

Gå till vår kontrollpanel under https://www.wk.se och logga in med ditt kundlogin. Har du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt genom att klicka på "glömt lösenord".

Steg 2: Skapa en ny e-postadress

I kontrollpanelen, klicka på "E-post" och sedan på "Skapa en ny e-postadress".

• Fyll i önskat namn
  • Välj under vilket domännamn detta ska gälla
  • Välj om den nya e-postadressen ska vara ett eget konto eller om du vill vidarebefordra inkommande mail någon annanstans

Tryck sedan på "Lägg till" Klart.

Steg 3: Lägg till e-postadressen i ditt mailprogram

Nu behöver du lägga till din nya e-postadress i ditt mailprogram, eller använda vår webmail för att kolla mailen.

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!