Hej! Hur kan vi hjälpa till?

Hur arkiverar jag e-postmeddelanden lokalt?

När din e-postlåda närmar sig sin kapacitetsgräns, är det en god idé att arkivera dina e-postmeddelanden. Denna guide hjälper dig att arkivera dina meddelanden lokalt på din dator för att frigöra utrymme i din online e-postlåda. Vi går igenom processen för både Microsoft Outlook och Apple Mail.

Skapa Arkiv

Microsoft Outlook:

Starta Microsoft Outlook. Gå till Arkiv-menyn och välj "Konto inställningar". Inom kontoinställningsmenyn, navigera till fliken för "Datafiler". Välj "Lägg till" för att skapa en ny PST-fil (datafil). Ange ett filnamn för datafilen och välj en plats om så önskas. Klicka på "Ok" för att skapa den nya datafilen. Stäng sedan kontoinställningarna.

Apple Mail:

Öppna Apple Mail. I menyraden, klicka på "Mailbox" > "Ny mailbox". Välj "På min Mac" under "Plats" och ge mappen ett namn.

Flytta e-post till arkiv

Välj mapp du vill arkivera i ditt e-postprogram. Markera de e-postmeddelanden du vill arkivera. Dra sedan de markerade meddelandena till den lokala arkiv-mapp du just skapat. Kontrollera att meddelanden nu återfinns där.

Kom ihåg att lokalt arkiverade e-postmeddelanden endast är tillgängliga på datorn där de har arkiverats. De är inte tillgängliga om du loggar in på din e-post från en annan dator eller enhet. Om datorn skulle gå sönder, kan du förlora dina arkiverade e-postmeddelanden eftersom dessa meddelanden sparas lokalt. Vi rekommenderar alltid att du har en backup för viktig data.

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!
Copyright © 1996 - 2024 Webbkonsulterna AB. Alla rättigheter är reserverade.
 
Alla priser är exklusive moms.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram