Hej! Hur kan vi hjälpa till?

Kom igång
Mitt konto
Domäner & pekningar
E-post
Webbhotell
Wordpress
Utvecklare

Hur förnyar jag mitt domännamn?

Här kommer vi att gå igenom hur du kan förnya ditt domännamn steg för steg. Följ denna enkla guide för att förstå processen.

Hur fungerar förnyelse av domännamn?

Vi sköter automatiskt förnyelserna på de domäner som är överflyttade till oss. Detta betyder att du inte behöver göra något själv för att förnya ditt domännamn, vi hanterar det åt dig.

När sker förnyelsen av mitt domännamn?

Normalt sett fakturerar vi kostnaden för förnyelse av domänen 45 dagar innan den löper ut. När vi tagit emot din betalning förnyas domänen automatiskt. Om du märker att din domän inte har förnyats i tid, bör du dubbelkolla att du har betalat alla dina fakturor.

Kan jag förnya mitt domännamn för mer än ett år i taget?

Ja, det kan du! Om du vill förnya dina domäner på mer än 1 år, meddela oss detta innan vi har skapat fakturan. Om meddelandet kommer efter att fakturan skapats kommer ändringen att ske året efter.

Vad händer om jag inte betalar min faktura i tid?

Om vi inte mottar betalningen för din faktura i tid kan det hända att ditt domännamn inte förnyas. För att undvika detta, se till att du betalar dina fakturor så snart de utfärdas.

Sammanfattning

För att sammanfatta, hos oss är processen för att förnya ditt domännamn enkel och automatisk. Vi fakturerar kostnaden 45 dagar innan ditt domännamn löper ut, och om du vill kan du välja att förnya ditt domännamn för mer än ett år i taget. Var dock medveten om att det är viktigt att betala dina fakturor i tid för att säkerställa att ditt domännamn förnyas som planerat.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till!

Logo Webbkonsulterna AB
Nästa generations webbhotell specialbyggt för WordPress! Hantera dina webbplatser snabbt och enkelt utan att behöva tänka på allt det tekniska!
Copyright © 1996 - 2024 Webbkonsulterna AB. Alla rättigheter är reserverade.
 
Alla priser är exklusive moms.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram