Webbkonsulterna WebbhotellÖVERSIKT

KUNSKAPSBANK

BETALA ONLINE

BLANKETTER & AVTAL

KONTAKTA OSS


Kunskapsbank » Domännamn

Flytta hit domännamn från SE Direkt


För att flytta in ett domännamn till oss behöver ni bara följa några korta steg. Ni börjar med att begära ut auktoriseringskoden från er nuvarande registrar, loggar in i vår kontrollpanel och flyttar sedan över domännamnet med hjälp av auktoriseringskoden. Själva flytten av .se och .nu-domäner går på bara någon sekund. När domänen är flyttad till oss har vi mycket större möjligheter att hjälpa er och det blir också smidigare för er att ha era tjänster samlade. Dessutom får man rabatt på förnyelsepriset ju fler domäner man har hos oss.

Här » deras egen guide hur man begär ut auktoriseringskoden.

Steg 1
Gå in på SE Direkts hemsida och klicka på domänhanteraren » och logga in. Har du glömt ditt inlogg eller inte har loggat in tidigare klickar du på glömt lösenord »

Steg 2
Klicka på "Domäner" när du har loggat in och sedan på domännamnet som du vill begära ut en auktoriseringskod för. Klicka på "Generera auktoriseringskod" längst ner på sidan, sedan på "OK" i meddelanderutan som visas

Steg 3
Koden visas nu på skärmen. Kopiera och spara koden

Steg 4
Logga in i vår kontrollpanel ». https://my.wk.se »

Steg 5
Klicka på "transfer in" eller på "Domäner" i vänsterfliken och "Flytta in (transfer)". Fyll i vilket domännamn det är, skriv in auktoriseringskoden, acceptera och klicka på beställ. Om det inte fungerar? dubbelkolla auktoriseringskoden. Har du kopierat och klistrat in den? Se till så du inte har råkat få med mellanslag i början eller slutet av koden.

Steg 6
Nu är Domänen flyttad till oss och du styr nu vilka namnservrar domänen pekar till från fliken "Domäner". Om den pekar till våra namnservrar (ns1.wk.se och ns2.wk.se) styr du DNS-posterna från fliken "DNS" i vår kontrollpanel. Det är också vi som står för förnyelsen av din domän nu.

Tillbaka
Webbkonsulterna Webbhotellet. Snabbt och smidigt. Här får du ett riktigt bra webbhotell till ett lågt pris. Snabbt och smidigt! Rating: 5
Start | Om oss | Domän | Webbhotell | Egen server | Webbutveckling | Kundtjänst | Beställ | Om webbplatsen | Sitemap
Copyright © 1996 - 2020 Webbkonsulterna AB. Alla rättigheter är reserverade. Alla priser är exkl. moms där inte annat anges.
Din ip-address är: 3.230.76.196