Webbkonsulterna WebbhotellÖVERSIKT

NYHETER

INFRASTRUKTUR

KONTAKTA OSSInfrastruktur

Anslutningar till de största operatörerna. Investeringar på hundratusentals kronor. En serverhall som står emot allt från bränder till inbrott.


En serverhall som klarar det mesta

Du behöver inte kliva in i vår serverhall för att konstatera att den har många fördelar. Utan att trötta ut dig med alla detaljer, vill vi nämna några grundfakta.

Värme, kyla och luftfuktighet är noga reglerat – serverhallen håller alltid 22 grader. Nätverksutrustning är högkvalitativ, levererad av de främsta tillverkarna. Strömförsörjningen är säkrad tack vare reservkraft. Och naturligtvis är anläggningen skyddad mot både inbrott och eldsvådor.Ett säkert nät med ljusets hastighet

InfrastrukturEtt nät byggt med den senaste tekniken ger oss i princip obegränsad överföringskapacitet. Förklaringen stavas optisk fiber med en kapacitet på upp till 10 Gbit/s.

Men det sker alltid oväntade saker. I vår värld kan det handla om ett kabelbrott. Men tack vare att vårt nät är byggt i ringformation med flera olika operatörer, så har det fysisk redundans. Det innebär på vanlig svenska att trafiken alltid kan välja en alternativ väg.

Skulle en operatör strula så är vi trygga i att alltid ha våra egna IP-nummer, tilldelade av RIPE. Dessutom hittar våra växlar alltid den bästa operatören för stunden, tack vare BGP4–protokollet. Med automatisk omkoppling vid minsta avbrott.Stenhård bevakning – en trygghetsgaranti

Du kan inte bara lita på att det går snabbt. Du kan också lita på att det fungerar. Allt övervakas nämligen med kontroller och varningssystem. Dygnet runt. Året om.

Det sker dels genom förebyggande övervakning, där statistiska trendanalyser och rutinmässiga kontroller av systemens alla delar ingår. Dels tack vare händelsebaserad övervakning, där larmbaserade instrument ger information om händelser direkt.Webbkonsulterna Webbhotellet. Snabbt och smidigt. Här får du ett riktigt bra webbhotell till ett lågt pris. Snabbt och smidigt! Rating: 5
Start | Om oss | Domän | Webbhotell | Egen server | Webbutveckling | Kundtjänst | Beställ | Om webbplatsen | Sitemap
Copyright © 1996 - 2022 Webbkonsulterna AB. Alla rättigheter är reserverade. Alla priser är exkl. moms där inte annat anges.
Din ip-address är: 35.172.223.251